РАДА ПРАВЛІННЯ

1157_oooo.plus.png

Бєлова Оксана Вікторівна

психологиня, хореографка, педагогиня,  супервізорка, аспірантка кафедри теоретичної психології НПУ ім. Драгоманова, танцювально-рухова психотерапевтка з 2003 року, психодрама терапевтка (проект УСП), бодіманд- гештальт терапевтка,  неверб. трансформаційна та ембодімент коучиня, директорка та засновник Biosoft Institute of psychotherpy and coaching, Performance-Art fest & conference.  .

Вознесенська Олена Леонідівна

членкиня Ради НПА, кандидат психологічних наук, старша наукова співробітниця Інституту соціальної і політичної психології НАПН України, президентка ВГО «Арт-терапевтична асоціація»

Войцях Тетяна Володимирівна

членкиня Ради НПА, практикуюча психологиня, арт-терапевтка, кінотерапевтка, тренерка; модераторка Дивізіону “Психологія освіти” НПА; співзасновниця, членкиня Правління та директорка Департаменту освіти ГО “Асоціація психологів освіти”.

Володимир Волошин sq_edited_edited.jpg

Волошин Володимир Миколайович

член Ради НПА, психолог, кандидат психологічних наук, супервізор, директор ГО «Інститут психології здоров’я»

Гарюшкіна Алла Анатоліївна

членкиня Ради НПА, членкиня правління ГО «Асоціація нейропсихологів України», спеціалістка в сфері нейропсихології.

Гарюшкін Дмитро Сергійович

член Ради НПА, президент ГО «Асоціація нейропсихологів України», нейропсихолог.

изображение_viber_2021-08-14_22-32-48-913_edited.jpg

Дембіцька Вікторія Валеріївна

членкиня Ради НПА, психологиня; членкиня ГО «Асоціація психологів України «Разом заради майбутнього»»; психоконсультантка в методі Позитивної Психотерапії; психотерапевта в процесі навчання в методі ППТ; членкиня WAPP.

Ольга.jpg

Єгорова Олівія Олегівна

членкиня Ради НПА, співзасновниця ГО «Інститут сучасного психологічного консультування», практичний психолог у напрямі кризового консультування, коуч у напрямі вирішення проблем канадського Еріксонівського Інституту.

Заєць Ірина Володимирівна

членкиня Ради НПА, Віце-президентка ГО «Український інститут практичної адиктології», керівниця Центру розвитку особистості «Альтерантива».

1018_oooo.plus.png

Івахненко Валентина Сергіївна

Членкиня Ради НПА, практична психологиня КЗ "Пісочинська початкова школа "Надія" Пісочинської селищної ради" Харківської обл., арттерапевтка (психологічне консультування, сімейне консультування).

Клименко Наталія Геннадіївна

Членкиня Ради НПА, психологиня, психотерапевтка, організаційна консультантка, аспірантка інституту психології ім. Г.С. Костюка НАПН України (лабораторія організаційної та соціальної психології), членкиня ради правління ГО «Української спільноти транзакційного аналізу» (УСТА).

Kniazev VM.jpg

Князєв Владислав Михайлович

член Ради НПА, Президент Української асоціації нейропсихології, клінічний психолог.

Ковальчук Віта Вікторівна

членкиня Ради НПА, членкиня Правління ГО «Центр психології та психотерапії» (Україна, м. Луцьк), психологиня, гештальт терапевтка («Institut fur Psychosoziale Forschung und Persönlichkeitsförgerung e.V.», Німеччина).

Колісник Людмила Олексіївна

членкиня Ради НПА, кандидат психологічних наук, практична психологиня психологічної служби СумДУ, голова методичного об’єднання практичних психологів ЗВО III-IV р.а. м.Суми, викладачка кафедри психології, політології та соціокультурних технологій СумДУ, фахівчиня за напрямком символдрама (психодинамічно орієнтована психотерапія), членкиня ради правління ГО «Асоціація психологів вищої школи України».

Кочарян Олександр Суренович

член Ради НПА, доктор психологічних наук, професор; завідуючий кафедри психологічного консультування і психотерапії Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна; власник сертифікату Європейської асоціації психотерапії (EAP); директор Інституту клієнт-центрованої та експірієнтальної психотерапії.

Красіна Ганна Валеріївна

членкиня Ради НПА, PhD, магистр психології, викладач ХГПА, президентка International Child Development Programme in Ukraine (ICDP), заступниця керівника ГО «Асоціація дитячих та сімейних психологів України», коуч, фасилітаторка, тренерка.

Красін Сергій Анатолійович

член Ради НПА, Ph.D., психолог, коуч, президент ГО «Асоціація дитячих та сімейних психологів України», керівник Інституту режисованої фільмотерапії та фільмотренінгу, автор методу «Режисована фільмотерапія», національний тренер Interhational Child Development Programme, тренер програми «Мінімальні стандарти щодо захисту прав дітей при гуманітарних діях».

Ловчинська Тетяна Олександрівна

членкиня Ради НПА, магістр психології КНУ імені Тараса Шевченка, членкиня Української та Європейської асоціації транзакційного аналізу (УАТА, ЄАТА).

Лубківський Ігор Йосипович

член Ради НПА, психолог, психоаналітик, публіцист, системний коуч (бізнес-консультант), ведучий Балінт-груп, член УСП.

Маруда Тетяна Миколаївна

членкиня Ради НПА, магістр психології НПУ ім. М.П. Драгоманова, практикуюча психологиня, членкиня Української та Європейської асоціації транзакційного аналізу (УАТА, ЄАТА).

Misan.jpg

Мисан Наталія Володимирівна

членкиня член Ради НПА, практичний та медичний психолог, психотерапевт позитивної психотерапії, травматерапевт, член WAPP, УАПП, УСП, НПА.

1642_oooo.plus.png

Мова Людмила Вікторівна

докторка педагогічних наук, кандидатка психологічних наук, хореографка, режисерка, практикуюча психологиня та перформерка.

Островська Катерина Олексіївна

членкиня Ради НПА, доктор психологічних наук, професор, завідувачка кафедри спеціальної освіти та соціальної роботи Львівського національного університету імені Івана Франка, керівниця «Освітньо-консультативного центру Справи Кольпінга в Україні».

Плаксієнко Ірина Леонідівна

членкиня Ради НПА, доцент кафедри екології, збалансованого природокористування та захисту довкілля Полтавської державної аграрної академії, к.х.н., доцент. Керівниця психологічної служби Полтавської державної аграрної академії, практичний психолог, фізичний реабілітолог, членкиня Полтавського відділення Української спілки психотерапевтів, психоаналіткиня.

Плетка Ольга Тарасівна

членкиня Ради НПА, співробітниця Інституту соціальної та політичної психології НАПН України (Лабораторія психології малих груп та міжгрупових відносин), викладачка ЦПК Інституту підготовки кадрів державної служби зайнятості України, психологиня проекту з психо-соціальної підтримки НК ТЧХУ у м. Києві, членкиня Ради ВГО «УСТА», Голова Запорізького осередку ВГО «Арт-терапевтична асоціація».

Портницька Наталія Федорівна

членкиня Ради НПА, кандидат психологічних наук, доцент кафедри практичної психології та психотерапії Житомирського державного університету ім. Івана Франка; Директорка ГО «Центр практичної психології «For life»»; практикуюча психологиня.

1019_oooo.plus.png

Пономаренко Олена Миколаївна

членкиня Ради НПА, практична психологиня КЗ "Опорний заклад освіти Малоданилівський ліцей" Малоданилівської селищної ради, Харківської обл., арттерапевтка (психологічне консультування, сімейне консультування).

Рашковська Ілона Владиславівна

членкиня Ради НПА, кандидат психологічних наук, доцент кафедри практичної психології НПУ імені М.П.Драгоманова, практикуюча психологиня – методистка вищої категорії школи №91 м.Києва, членкиня експертних комісій МОН, керівниця психологічного клубу «Давай поговоримо», Заслужений працівник освіти України.

Rubel NG.jpg

Рубель Наталія Георгіївна

членкиня Ради НПА, Директор Київського інституту раціонально-інтуїтивної психотерапії "Я", КПТ-консультант, голова сертифікаційної комісії УАНП, PhD.

Саламон Олег Леонтійович

член Ради НПА, священник, викладач в Львівській та Київській Духовних Семінаріях (РКЦ) і Богословського Інституту Святого Йосипа Більчевського (біблеїстика), асистент кафедри спеціальної освіти та соціальної роботи Львівського національного університету імені Івана Франка, психолог, психотерапевт.

Сандал Ольга Сергіївна

членкиня Ради НПА, співзасновниця та заступниця голови ГО «Психологи без кордонів»; магістер психології ХНУ їмені В.Н. Каразіна; практикуюча психолог-експертка з психодіагностики, практикуюча клієнт-центрована терапевтка та КІМ-терапевтка, фахівчиня з розладів харчової поведінки.

Старков Денис Юрійович

член Ради НПА, Голова ГО «Український інститут практичної адиктології», практичний психолог, член УАТА і УСП, майстер соціальної роботи.

Устенко Віталіна Володимирівна

членкиня Ради НПА, Голова ГО «Психологи без кордонів», координаторка Платформи профорієнтації «Потенціал», членкиня УСП, керівниця гуртків психологічного напрямку у КПДЮ (з 2011); практикуюча психологиня.

IMG_3060 - UALEA.jpg

Хмельова Наталія Юріївна

Співзасновниця ГО «УАЛЕА», Президентка ГО «УАЛЕА», психологиня.

Чорна Лідія Георгіївна

членкиня Ради НПА, кандидат психологічних наук, старший науковий співробітник, в.о. завідувача Лабораторії психології малих груп та міжгрупових відносин Інституту соціальної та політичної психології НАПН України; члекиня правління Асоціації політичних психологів України; заступниця Голови редакційної колегії збірника наукових праць «Проблеми політичної психології».