РАДА ПРАВЛІННЯ

Бібік Тетяна Петрівна

членкиня Ради НПА, Голова ГО «Асоціація психологів «Сила Єдності», практикуюча психологиня, керівниця центру психології та розвитку “Bibika Family”.

Вознесенська Олена Леонідівна

членкиня Ради НПА, кандидат психологічних наук, старша наукова співробітниця Інституту соціальної і політичної психології НАПН України, президентка ВГО «Арт-терапевтична асоціація».

Войцях Тетяна Володимирівна

членкиня Ради НПА, практикуюча психологиня, арт-терапевтка, кінотерапевтка, тренерка; модераторка Дивізіону “Психологія освіти” НПА; співзасновниця, членкиня Правління та директорка Департаменту освіти ГО “Асоціація психологів освіти”.

Володимир Волошин sq_edited_edited.jpg

Волошин Володимир Миколайович

член Ради НПА, психолог, кандидат психологічних наук, супервізор, директор ГО «Інститут психології здоров’я»

Галкіна Катерина Сергіївна

членкиня Ради НПА, членкиня Правління ГО «Асоціація психологів «Сила Єдності», практикуюча психологиня.

изображение_viber_2021-08-14_22-32-48-913_edited.jpg

Гарюшкіна Алла Анатоліївна

членкиня Ради НПА, членкиня правління ГО «Асоціація нейропсихологів України», спеціалістка в сфері нейропсихології.

Гарюшкін Дмитро Сергійович

член Ради НПА, президент ГО «Асоціація нейропсихологів України», нейропсихолог.

Дембіцька Вікторія Валеріївна

членкиня Ради НПА, психологиня; членкиня ГО «Асоціація психологів України «Разом заради майбутнього»»; психоконсультантка в методі Позитивної Психотерапії; психотерапевта в процесі навчання в методі ППТ; членкиня WAPP.

Дружиніна Олена Станіславівна

членкиня Ради НПА, магістр психології, психолог-консультантка, супервізорка (соціально-психологічний тренінг), керівниця проекту КАППП «Київська школа тренерів СПТ», керівниця тренінгового проекту для дітей та підлітків «ЕКІПАЖ-ЛІДЕР».

Живоглядов Юрій Олексійович

член Ради НПА, кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології “Університету “КРОК”. Керівник секції “психологічного консультування та коучингу” Української Спілки Психотерапевтів (УСП). Віце-президент ГО «Київська асоціація практикуючих психологів та психотерапевтів». Психолог-консультант екзистенціального напрямку. Керівник проекту “Екзистенціальний коучинг” КАППП.

Заєць Ірина Володимирівна

членкиня Ради НПА, Віце-президентка ГО «Український інститут практичної адиктології», керівниця Центру розвитку особистості «Альтерантива».

Клименко Наталія Геннадіївна

членкиня Ради НПА, психологиня, психотерапевтка, ведуча тренінгових і терапевтичних груп, організаційна консультантка. Засновниця центру психологічного консультування та психотерапії «ПСИХОЛАД». Авторка наукових і науково-популярних публікацій. Дослідниця жіночих життєвих сценаріїв. Авторка тренінгових программ для жінок, а також програм із психології успіху та психології грошей. Членкиня ЕАТА/УАТА (Європейська/Українська Ассоціація Транзакційного Аналізу).

Ковальчук Віта Вікторівна

членкиня Ради НПА, членкиня Правління ГО «Центр психології та психотерапії» (Україна, м. Луцьк), психологиня, гештальт терапевтка («Institut fur Psychosoziale Forschung und Persönlichkeitsförgerung e.V.», Німеччина).

Колісник Людмила Олексіївна

членкиня Ради НПА, кандидат психологічних наук, практична психологиня психологічної служби СумДУ, голова методичного об’єднання практичних психологів ЗВО III-IV р.а. м.Суми, викладачка кафедри психології, політології та соціокультурних технологій СумДУ, фахівчиня за напрямком символдрама (психодинамічно орієнтована психотерапія), членкиня ради правління ГО «Асоціація психологів вищої школи України».

Кочарян Олександр Суренович

член Ради НПА, доктор психологічних наук, професор; завідуючий кафедри психологічного консультування і психотерапії Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна; офіційний викладач і супервізор практики Міжнародного класу Професійної психотерапевтичної ліги Росії (ППЛ); керівник модальності клієнт-центрованої терапії в ППЛ; власник сертифікату Європейської асоціації психотерапії (EAP); директор Інституту клієнт-центрованої та експірієнтальної психотерапії.

Красін Сергій Анатолійович

член Ради НПА, Ph.D., психолог, коуч, президент ГО «Асоціація дитячих та сімейних психологів України», керівник Інституту режисованої фільмотерапії та фільмотренінгу, автор методу «Режисована фільмотерапія», національний тренер Interhational Child Development Programme, тренер програми «Мінімальні стандарти щодо захисту прав дітей при гуманітарних діях».

Ловчинська Тетяна Олександрівна

членкиня Ради НПА, магістр психології КНУ імені Тараса Шевченка, членкиня Української та Європейської асоціації транзакційного аналізу (УАТА, ЄАТА).

Лубківський Ігор Йосипович

член Ради НПА, психолог, психоаналітик, публіцист, системний коуч (бізнес-консультант), ведучий Балінт-груп, член УСП.

Магеровська Ольга Олегівна

членкиня Ради НПА, Голова Правління ГО «Центр психології та психотерапії», психологиня, гештальт-терапевтка; членкиня Інституту психосоціальних досліджень та розвитку особистості.

Маруда Тетяна Миколаївна

членкиня Ради НПА, магістр психології НПУ ім. М.П. Драгоманова, практикуюча психологиня, членкиня Української та Європейської асоціації транзакційного аналізу (УАТА, ЄАТА).

Островська Катерина Олексіївна

членкиня Ради НПА, доктор психологічних наук, професор, завідувачка кафедри спеціальної освіти та соціальної роботи Львівського національного університету імені Івана Франка, керівниця «Освітньо-консультативного центру Справи Кольпінга в Україні».

Плаксієнко Ірина Леонідівна

членкиня Ради НПА, доцент кафедри екології, збалансованого природокористування та захисту довкілля Полтавської державної аграрної академії, к.х.н., доцент. Керівниця психологічної служби Полтавської державної аграрної академії, практичний психолог, фізичний реабілітолог, членкиня Полтавського відділення Української спілки психотерапевтів, психоаналіткиня.

Плетка Ольга Тарасівна

членкиня Ради НПА, співробітниця Інституту соціальної та політичної психології НАПН України (Лабораторія психології малих груп та міжгрупових відносин), викладачка ЦПК Інституту підготовки кадрів державної служби зайнятості України, психологиня проекту з психо-соціальної підтримки НК ТЧХУ у м. Києві, членкиня Ради ВГО «УАТА», Голова Запорізького осередку ВГО «Арт-терапевтична асоціація».

Портницька Наталія Федорівна

членкиня Ради НПА, кандидат психологічних наук, доцент кафедри практичної психології та психотерапії Житомирського державного університету ім. Івана Франка; Директорка ГО «Центр практичної психології «For life»»; практикуюча психологиня.

Рашковська Ілона Владиславівна

членкиня Ради НПА, кандидат психологічних наук, доцент кафедри практичної психології НПУ імені М.П.Драгоманова, практикуюча психологиня – методистка вищої категорії школи №91 м.Києва, членкиня експертних комісій МОН, керівниця психологічного клубу «Давай поговоримо», Заслужений працівник освіти України.

Саламон Олег Леонтійович

член Ради НПА, священник, викладач в Львівській та Київській Духовних Семінаріях (РКЦ) і Богословського Інституту Святого Йосипа Більчевського (біблеїстика), асистент кафедри спеціальної освіти та соціальної роботи Львівського національного університету імені Івана Франка, психолог, психотерапевт.

Сандал Ольга Сергіївна

членкиня Ради НПА, співзасновниця та заступниця голови ГО «Психологи без кордонів»; магістер психології ХНУ їмені В.Н. Каразіна; практикуюча психолог-експертка з психодіагностики, практикуюча клієнт-центрована терапевтка та КІМ-терапевтка, фахівчиня з розладів харчової поведінки.

Сафін Олександр Джамільович

член Ради НПА, доктор психологічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України. Завідувач кафедрою психології Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини. Голова ГО «Інститут сучасного психологічного консультування».

Старков Денис Юрійович

член Ради НПА, Голова ГО «Український інститут практичної адиктології», практичний психолог, член УАТА і УСП, майстер соціальної роботи.

Сурело Євген Анатолійович

член Ради НПА, голова ГО «Асоціація психологів освіти», практичний психолог, вчитель етики та християнської етики.

Трухан Ганна Валеріївна

членкиня Ради НПА, практикуюча кризова спеціалістка, президентка International Child Development Programme in Ukraine, співзасновниця та заступниця керівника ГО «Асоціація дитячих та сімейних психологів України», арт-терапевтка, членкиня «Східноукраїнської асоціації арт-терапії», тренерка Міжнародної програми розвитку дитини (International Child Development Programme), тренерка в напрямку кризового консультування в установах системи освіти.

Устенко Віталіна Володимирівна

членкиня Ради НПА, Голова ГО «Психологи без кордонів», координаторка Платформи профорієнтації «Потенціал», членкиня УСП, керівниця гуртків психологічного напрямку у КПДЮ (з 2011); практикуюча психологиня.

Чорна Лідія Георгіївна

членкиня Ради НПА, кандидат психологічних наук, старший науковий співробітник, в.о. завідувача Лабораторії психології малих груп та міжгрупових відносин Інституту соціальної та політичної психології НАПН України; члекиня правління Асоціації політичних психологів України; заступниця Голови редакційної колегії збірника наукових праць «Проблеми політичної психології».