• npauaorg

РЕЦЕНЗІЯ НПА НА КНИГУ ПРО ВІЙНУ ДЛЯ ДІТЕЙ

Національна психологічна асоціація піклується про психічне здоров’я нації, тому фахівці нашої організації звернули увагу на появу книги “The War: the Children who will Never Get to Read Books” від видавництва “Моя книжкова полиця” для західної аудиторії, а також на новину про підготовку друку книги українською мовою для читачів із України.

Група фахівців Національної психологічної асоціації провела експертизу даного видання та склала лист-рецензію, в якому виклала свої висновки щодо книги. На наш погляд, видання цієї книги може суттєво зашкодити психічному здоров’ю дітей та підлітків як в Україні, так і за кордоном.

Рецензія_на_книжку_Masha_Serdiuk_The_War_the_Children_who_will_Never
.pdf
Завантажити PDF • 638KB

143 перегляди1 коментар

1 komentarz

Ба, дійсно, смартфони не шкодять отупінню дітей?!!! Вони ,взагалі, скоро перестануть читати, тільки картинки роздивлятись. І в нас же Конфлікт, а не Війна. "Й Не треба розгойдувати баркас, бо шампанське в бокалах на верхній палубі проливається." В інтернеті діти дивляться, шопопало, а ця книжка зашкодить їх психіці. Лицеміри!!!!

Polub