top of page
Пошук
  • npauaorg

ВПЛИВ ЛЮДИНИ НА ПРИРОДУ ТА КЛІМАТ Є ДЖЕРЕЛОМ СТРЕСУ

Вплив людської діяльності на природу та зміна клімату є суттєвими джерелами стресу. Прямо зараз палає заповідна Кінбурнська коса. Пожежі спалахнули в унікальній природній місцевості, яка розташована на межі Миколаївської та Херсонської областей. Вони тривають вже понад тиждень. Окупанти перешкоджають гасінню: все живе охоплене полум’ям. Ворог продовжує нищити все, що ми любимо, та помножувати наш біль та страждання.


Сьогодні ми дуже хочемо поділитися з вами відео, ідея якого виникла ще до повномасштабної війни. Ця коротка анімація, базована на результатах наукових досліджень, допоможе вам краще зрозуміти, як нищівний вплив, який людина здійснює на природу та клімат, повертається до нас у вигляді стресу та інших проблем із психічним здоров'ям.



Команда НПА дуже вдячна аніматорці Наталії Кабацькій, яка під керівництвом Zhanna Sirenko дала нашій ідеї життя. І звичайно велике дякуємо нашим друзям та партнерам з креативної школи Projector.


Закадровий голос: Kate Butska. Автори ідеї робоча група НПА «Зміна клімату та психічне здоров’я:» Валерія Палій, Ivanka Davydenko, Елена Левина, Kate Shkuropat, Irina Zhil'tsova, Николай Никитюк, Oleg Burlachuk та Alya Burlakova.


Ми будемо вдячні за поширення цього відео.

18 переглядів0 коментарів
bottom of page