top of page
Пошук
  • npauaorg

ЗЕЛЕНА ІНІЦІАТИВА ДЛЯ ПСИХОЛОГІВ ВІД НПА

На початку жовтня НПА випустила керівництво для психологів, вчителів, коучів, тренерів щодо того, як облаштувати свої кабінети, центри та конференц-зали в дружній до природи спосіб. Ми, психологи Національної психологічної асоціації, знаємо, наскільки важливим для нашого психічного здоров’я є зв’язок з природою та середовищем, тому закликаємо дбати про себе та світ навколо.

І ми дуже раді з того, що до нашої ініціативи долучилися вже перші ластівки Київський психологічний центр ALTERA, Giunti Psychometrics Ukraine та Alterra School Територiя iншого навчання. Сподіваємося, що дуже скоро нас стане більше….. і ще більше!


 

Для того, щоб приєднатися до нас:

  1. Зверніть увагу на наше неймовірне ілюстроване керівництво, яке створила Марина Мітіна. В ньому ви знайдете багато варіантів та порад конкретно для України.

  2. Застосуйте наші поради на дії — цінним є навіть невеликий внесок!

  3. Персоналізуйте, роздрукуйте та розмістіть наш плакат (версія 1, версія 2) на видному місці. Так ще більше людей дізнається про нашу ініціативу та ваші цінності.

  4. Зробіть пост у Facebook та тегніть нас, використайте наші хештеги: #ClimateChangeNPA #stop_climate_change npa_loves_earth

Наші перші ластівки вже потрапили до журналу EFPA, також ми мріємо написати дуже велику статтю про небайдужих психологів, вчителів, тренерів та коучів, які разом з нами! Ви можете відмітити під нашим дописом на Facebook тих, кому така ця ініціатива може виявитися актуальною.


6 переглядів0 коментарів
bottom of page