top of page
Пошук
  • npauaorg

ЛИСТ ПІДТРИМКИ ВІД НАШИХ ІНОЗЕМНИХ КОЛЕГ!

Др. Валерії Палій Президентці Національної психологічної асоціації України Вул. Кожум’яцька, 12 Київ 04071

Шановна доктор Палій та українські колеги з Національної психологічної асоціації України.

Від імені Глобального психологічного альянсу ми б хотіли висловити нашу щиру підтримку нашим колегам в Україні та українським громадянам які зараз переживають стрес, тривогу та невизначеність, пов’язану з політичною кризою на ваших Східних кордонах. Члени Альянсу дуже цінують ваш внесок та ваших колег, особливо Олега Бурлачука, Віталія Климчука та Катерини Шкуропат та ваші зусилля у вирішенні глобальних викликів людства та думають про вас у ці дні.

Члени Глобального психологічного альянсу знають яка сильна спільнота в Україні та виражають свою солідарність з вами у вашій діяльності по вирішенню психологічних викликів у країні в цей час. Ви завжди можете звернутися за допомогою до кожної з наших асоціацій. Зичимо вам сили та оптимізму.

Ваші друзі з Глобального психологічного альянсу. ______________________________________________________________

З 2019 року НПА входить до неформального об'єднання психологічних асоціацій світу Глобального психологічного альянсу, ініційованого Американською психологічною асоціацією. Глобальний альянс об'єднує зусилля психологів світу, представників понад 60 професійних спільнот, у боротьбі з масштабними світовими викликами такими як пандемія COVID-19, кліматична криза, підтримка психічного здоров'я.


1 перегляд0 коментарів
bottom of page