top of page
Пошук
  • npauaorg

НПА ВРУЧИЛА ПОДЯКИ ВСІМ ВОЛОНТЕРАМ МЕРЕЖІ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ПІДТРИМКИ

В перші дні березневого локдауну 2020 Національна психологічна асоціація оперативно розгорнула мережу психологічної підтримки HELP.ME.NPA. Від рішення до втілення пройшла одна доба. Ми знали, що НПА об’єднує проактивних колег зі стійкою професійною та громадянською позицією, тож ми дали об’яву серед наших членів, для пошуку волонтерів.


Основними критеріями відбору до лінії допомоги були наявність відповідної підготовки та кількох вільних годин на тиждень аби приймати онлайн людей pro bono. І вже за добу ми прийняли перший запит. Поступово ми вдосконалили нашу роботу: наші координатори склали зручний розклад прийому, налагодили систему запису та комунікації з тими, хто до нас звертається. З часом до нас навіть приєдналися волонтери, які проводили спеціалістам мережі супервізії. За час роботи нашої мережі психологічної допомоги ми опрацювали сотні різноманітних звернень. Отримали багато вдячності від людей, про нашу ініціативу писали ЗМІ, нею цікавилися іноземні колеги.


Але всі «дякую», які отримували наші колеги були тихими та приватними, як зазвичай буває у кабінетах психологів, але ми, Національна психологічна асоціація, вирішили сказати своє ДЯКУЄМО гучно. Кожен спеціаліст, який працює у нашій мережі підтримки отримав персональну подяку від НПА. На фото ви можете побачити наших активних спеціалісток, модераторку дивізіону «Психологія харчової поведінки» Ольгу Сандал та членкиню НПА Наталію Липку з їх подяками.














Колеги! Дякуємо, що ви з нами, що ви знаходите у собі сили та натхнення допомагати десяткам і сотням людей протягом всього періоду роботи нашої лінії. Ви – важлива частина НПА. Без вас не було б таких важливих ініціатив, змін на краще і поступу !

6 переглядів0 коментарів
bottom of page