top of page
Пошук
  • npauaorg

НПА НА ФЕСТИВАЛІ СОЦІАЛЬНОЇ РЕКЛАМИ

Оновлено: 28 груд. 2021 р.

В цьому році Національна психологічна асоціація виступила партнером фестивалю соціальної реклами SAAD: Social Awareness Ads Festival. Окрім конкурсної програми, організатори хотіли звернути увагу на важливість підтримки психічного здоров’я та доказову психологію.


 


Психологи НПА провели низку лекцій, які зацікавили відвідувачівЖ

  • Наталя Пашко «Як протистояти хейту у комунікаціях»

  • Світлана Чуніхіна «Невроз споживача: чому ми купуємо не те, чого потребуємо»

  • Валерія Палій «Як зміна клімату впливає на наше психічне здоров’я

  • Артем Осипян «Чому ми вживаємо психоактивні речовини»



Також два дні фестивалю працював психологічний дарк-рум, в якому чергували колеги, які представляли різні методи психологічної допомоги. Кожен охочий міг записатися на прийом до спеціаліста й отримати допомогу, а дізнатися про різні методи відвідувачі фестивалю могли на спеціальних інформаційних банерах.


Арттерапію представляли Олександра Клюшанова та Олена Луценко, КПТ – Артем Осипян та Марина Носик, EMDR – Ольга Кліндух, транзактний аналіз – Іванна Давиденко, центровану на особистості психотерапію – Катерина Романюк, психоаналіз – Еліна Євланова. Крім того, в один з днів заходу відвідувачі могли поспостерігати й навіть долучитися до роботи play-back театру від колег з Kyiv Playback Theatre “Déjà vu plus”.



Це був цікавий досвід роботи, тому ми дякуємо організаторам, колегам і всім, хто працював з психологами НПА протягом цих днів. Дякуємо таож нашим колегам за відповідальну роботу.

3 перегляди0 коментарів
bottom of page