top of page
Пошук
  • npauaorg

НПА НАЛІЧУЄ ПОНАД 1000 ЧЛЕНІВ

Друзі, у нас чудові новини – відсьогодні членів НПА більше тисячі. Ми цінуємо вашу довіру і знаємо, наскільки важливим для психологів та суспільства є ефективна фахова спільнота. Ми докладаємо зусиль, щоб розвиватися, отримувати міжнародне фахове визнання та підтримку колег всередині країни.


Наша робота й організація побудовані на демократичних засадах. Одна з наших внутрішніх цінностей - прозорість комунікації. Тому ми робимо все, щоб кожен член НПА був в курсі новин, які відбуваються в об'єднанні. Ми віримо в ініціативу та світлі ідеї, які здатні змінювати психологію і світ на краще.


Якщо ви очолюєте психологічне об‘єднання та хочете увійти до лав НПА, переходьте за лінком у першому коментарі. Там ви знайдете умови членства та анкету-заявку.


Якщо ви маєте ідею та бажання створити дивізіон, напишіть нам на office@npa-ua.org. Ми обов‘язково з вами зконтактуємося та розповімо про умови.


Якщо ви хочете стати індивідуальним членом - заповнюйте анкету, лінк у першому коментарі. Для неповного членського року в нас діє знижена ціна внеску 220 гривень.

5 переглядів0 коментарів
bottom of page