top of page
Пошук
  • npauaorg

Результати підсумкового засідання Ради НПА у 2019 році

12 грудня відбулося відкрите засідання Ради правління Національної психологічної асоціації на яке були запрошені усі бажаючи. Віце-президент НПА Vitaly Klymchuk, Секретар НПА Олег Бурлачук (Oleg Burlachuk), Скарбник НПА Lera Palii та Керівниця робочого напрямку по системі впровадження європейської системи сертифікації EuroPsy Вікторія Горбунова розповіли усім присутнім про основні здобутки НПА у 2019 році. Також у засіданні Ради НПА активну участь взяв Освітній омбудсмен Сергій Горбачов. Коротко про основні новини...

 
  • У другому півріччі 2019 року Національна психологічна асоціація, як член Європейської федерації психологічних асоціацій, проводила Європейський семестр з психології, який кожного року проходить в різних країнах Європи. В межах Семестру протягом півроку по всій Україні відбувалися лекції, семінари, конференції та майстр-класи для психологів різного спрямування.

  • У 2019 році Національна психологічна асоціація підписала низку меморандумів про співпрацю з національними асоціаціями різних країн. І ми продовжуємо далі розвивати напрямок міжнародної співпраці та позиціонування.

  • У 2019 році НПА відкрила можливості індивідуального членства в організації. В рамках цього були створені перші дивізіони для згуртування психологів за спеціалізаціями та інтересами, серед яких психічне здоров’я, сімейна психологія, адиктологія та психічна травма та стрес.

  • У 2019 активно продовжується робота над впровадженням європейської системи сертифікації психологів EuroPsy. Представники НПА проходили відповідне навчання, Україну вже відвідували наші Європейські партнери з сертифікаційного комітету також була проведена інформацйна зустріч з представниками ЗВО.

  • У 2019 році ми відкриваємо новий напрям діяльності – запобігання кліматичним змінам. Національна психологічна асоціація є підписантом міжнародної резолюції щодо консолідаці зусиль психологів у цій сфері. Даний документ був підписаний предстаниками більш ніж 40 країн світу. Цікавим було обговорення потенціалу розвитку сучасної екологічної психології в Україні, адже тематика кліматичних змін вже давно є викликом для психологів багаьох країн.

Учасники заходу активно приймали участь у обговоренні, задавали питання та пропонували ідеї для співпраці. Ми дуже вдячні усім присутнім! Сподіваємося на скору зустріч знову, бо спраді - СИЛА В ЄДНАННІ!



3 перегляди0 коментарів
bottom of page