top of page
Пошук
  • npauaorg

#Євросеместр / Лекція «Сучасне розуміння особистості»


Пʼятниця, 6 вересня 2019 р. з 18:00 по 21:00, Київ, вул. Кожум'яцька 12

6 вересня відбудеться безкоштовна лекція, на якій будуть розглянуті наступні питання:


 

1. Питання психології особистості + що таке особистість з точки зору сучасної науки? + з чого складається особистість та як її краще оцінювати / аналізувати? + які потреби сучасної людини і як порушення цих потреб може призвести до особистісних розладів? + що таке "субособистість"? + це міф чи факт, що ми складаємось з декількох особистостей? + яку роль субособистості відіграють у нашому повсякденному житті?

2. Питання патопсихології + що таке здорова особистість та розлад особистості? + за допомогою чого оцінюється? + які бувають особистісні порушення і як вони досліджуються? + чи лікуються особистісні порушення? + які методи демонструють найбільшу ефективність? + як зрозуміти ризики пов'язані з особистісними порушеннями у сімейному житті, чи у робочому середовищі?

Ці та багато інших цікавих питань ми будемо обговорювати в інтерактивному форматі у супроводі презентації із сучасними даними та дослідженнями.

Ведучий заходу: Artem Osypian, психолог, ведучий освітніх проектів Українського інституту соціопатії, член Національної психологічної асоціації, Української асоціації когнітивно-поведінкових терапевтів. Дослідник в області патопсихології і психології особистості. Провів дослідження антисоціального розладу особистості у місцях позбавлення волі і місцях несвободи (2016, 2019).

Запис лекції


3 перегляди0 коментарів
bottom of page