• npauaorg

ВІТАЄМО З ДНЕМ ПСИХОЛОГА. НПА ПІДГОТУВАЛА ПОДАРУНКИ ДЛЯ ЧЛЕНІВ ТА ДРУЗІВ

Колеги, вітаємо. Наша робота важлива, відповідальна і точно робить цей світ кращим. Вона не дає нам зупинятися та вимагає постійних ревізій знань, інсайтів та включення у професійну спільноту. Єдине, що ми сьогодні хочемо побажати вам, це більше піклуватися про себе, адже ви є головними інструментом вашої роботи. Знання, уміння та навички самі по собі та без вас - ніщо. НПА в свою чергу буде підтримувати професійну спільноту актуальними новинами зі світу психології, знаннями, матеріалами та подіями.

На честь свята ми підготували для вас подарунки. 💌 ДЛЯ ЧЛЕНІВ НПА Знаємо, що ви хочете бути з нами на зв’язку та не завжди маєте час на перегляд фейсбук сторінки та сайту. Таке сучасне життя 🤷‍♀️. Ми хочемо стати ближчими до вас та спілкуватися персонально, тому ми переформатували наш вайбер канал. Відтепер усі члени НПА, доєднавшись до нього, зможуть отримувати актуальні внутрішні новини від організації. Тільки анонси заходів, пропозиції до навчання, внутрішні організаційні новини, запрошення до діяльності робочих груп чи подачі грантових заявок, інформація про знижки на події. Ми дуже хочемо, щоб ви дізнавалися всі актуальні новини НПА вчасно та могли на повну використовувати можливості членства. Приєднуйся у Viber до НПА - канал комунікації https://invite.viber.com/… 💌 ДЛЯ ТИХ, ХТО ЩЕ НЕ З НАМИ. Останнім часом ми отримуємо багато запитань про членство та роботу Асоціації, тож ми вирішили зустрітися з усіма у зручному форматі zoom-конференції 🤖 та відповісти на всі питання персонально. Зустріч відбудеться 29 квітня 2020 р. о 19:00. Посилання на кімнату для спілкування ми поширемо згодом, а поки готуйте свої питання.

1 перегляд0 коментарів

2017 СИЛА В ЄДНАННІ (с) Національна психологічна асоціація України