top of page
Пошук
  • npauaorg

НПА РОЗРОБИЛА РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ДРУЖНЬОГО ДО ПРИРОДИ ОФІСУ, ЦЕНТРУ, КОНФЕРЕНЦ-ХОЛУ

З 1979 року 6 жовтня світ відзначає день охорони місць існування. В цей день громадськість згадує про Конвенцію охорони дикої флори, фауни й природних місць існування в Європі.

Не секрет, що людина своєю діяльністю суттєво впливає на природу, змінюючи її. З кожним роком у світі все більше територій піддаються змінам у зв'язку зі зростанням міст, видобутком корисних копалин, розширенням сільського господарства, будівництва заводів. Багато територій стають непридатними для життя через засмічення. Щоденно ми використовуємо безліч ресурсів природи над ціною яких навіть не замислюємося.

 

Психічне здоров’я людини значною мірою залежить від того, в якому середовищі вона живе та працює, тому наша робоча група з превенції зміни клімату та підтримки психічного здоров’я розробила керівництво для психологів, педагогів, медичних працівників. У ньому ви знайдете корисні рекомендації щодо того, як організувати власний робочий простір в дружній для природи спосіб. Ми не тільки зібрали для вас переконливі аргументи, а і запропонували конкретні рішення, які ви можете реалізовувати відповідно до наших реалій.

Ознайомитися з текстом керівництва ви можете

Якщо вам близька наша ініціатива, нижче за посиланням ви можете знайти безкоштовні плакати, які можна звантажити, додати на них логотип вашого офісу, центру, конференц-холу та розмістити у вашому просторі. Так більша кількість людей буде знати про ваші цінності. Формат А3.

Дбайливе ставлення до середовища — ознака розвиненого суспільства. Великі зміни починаються з нас!

Дякуємо за візуальне втілення нашої роботи Марині Мітіній

2 перегляди0 коментарів
bottom of page